Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A könyvkiadásról képes leírás - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu
részletek »

A könyvkiadásról - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvkiadas.tlap.hu » A könyvkiadásról
Keresés
Találatok száma - 5 db
A könyvkiadás fogalma

A könyvkiadás fogalma

Könyvkiadásnak nevezzünk minden olyan tevékenységet, amikor különböző tárgyú műveket kiválasztanak, előkészítenek és megjelentetnek. A könyvkiadás fogalma folyamatos átalakuláson ment keresztül a történelem során, viszont ami mindvégig közös volt, hogy a könyvek kiadása a könyvkereskedelemre épült. A Wikipédia itt kifejti a könyvkiadással kapcsolatos legfontosabb ismereteket.

Hogyan add el a könyved? - avagy a könyvmarketingről

Hogyan add el a könyved? - avagy a könyvmarketingről

A könyvkiadás szerzői és kiadói szemszögből is egyféle passzív dolog: én megírom, kiadom a könyvet és majd a nagy terjesztő hálózatok eladják. Ezt a modellt el kell felejteni. Marketing nélkül nem fogod tudni eladni a könyvet, ráadásul profitod sem marad így, ezért nem működhet a könyved kiadása, ha nem marketingezel magad.

Hogyan adjuk ki könyvünket?

Hogyan adjuk ki könyvünket?

Mindannyiunkban felmerült már az érzés, hogy az íráson keresztül megosszuk belső világunkat másokkal. Sokunknak lapul fiókja, vagy számítógépe mappáinak mélyén egy-egy verseskötet, novella, regény, vagy mesekönyv, ami már régóta kiadásra vár. A könyvkiadás nem egy ördögi feladat, de azért megvannak a buktatói. Ebben segítünk Önnek is, így velünk egyszerűen és könnyedén megvalósíthatja álmait.

Könyvkiadás, megjelentetés

Könyvkiadás, megjelentetés

A szerzők számára az egyik legnagyobb problémát a könyvük kiadása jelenti. Nem elegendő, hogy keserves munkával elkészült a kézirat, de rengeteg energiát kell beleölni az eladásba is. A legelső feladat annak felderítése, írásunk melyik könyvkiadó profiljába illik. Ha nem megfelelő kiadót zargattunk, még fel is bosszanthatjuk őket. A könyvkiadók nem szívesen fogadják a kezdő alkotókat. Persze, egyszer valahol el kell kezdeni.

Milyen költségekkel jár egy könyv kiadása?

Milyen költségekkel jár egy könyv kiadása?

Az oldalon nemcsak arról szerezhetsz információkat, hogyan, mennyiért készíthető egy könyv, hanem megtudhatsz minden a könyvkiadásról, az elektronikus könyvkiadásról. A könyvkiadás rejtelmei mellett a könyvmarketingről is találsz útmutatást, hiszen a kiadott könyvet majd el is kell adni. Olvashatsz szerzőkről és ajánlunk olvasnivalót is a figyelmedbe. És hogy teljes legyen a kép, a könyvvilág legfontosabb híreit is megtalálod. Ha könyvet adnál el, cserélnél vagy keresel, használd bátran a könyv piacterünket.

Tuti menü