Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E-könyvkiadók - könyvkiadás képes leírás - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu
részletek »

E-könyvkiadók - könyvkiadás - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvkiadas.tlap.hu » E-könyvkiadók - könyvkiadás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Adamo Books

Adamo Books

Az Adamo Books egy olyan tartalomszolgáltatási modellt megvalósító weboldal, amely mikrofizetési rendszerben teszi lehetővé a tartalmak megvásárlását és az azokhoz való hozzáférést. Az Adamo Books webáruház (elektronikus könyváruház) elektronikus könyvek, írások, cikkek megvásárlását teszi lehetővé. Elektronikus könyváruházunkban mindenki megtalálja a számára ideális műveket, írásokat. Az e-könyvek széles választékán kívül újságok, magazinok, képregények és egyéb különleges tartalmak (pl.szakdolgozatok) letöltését is lehetővé fogjuk tenni. Fontosnak tartjuk a kínálat bővítését, ezért igyekszünk minél több partnerrel (könyvkiadók, szerzők, cikkírók) együttműködni.

Digikönyv

Digikönyv

Ön költő, de még nem sikerült kiadót találnia verseihez? Netán író, aki szeretné novelláit vagy regényét a nagyközönség elé tárni? Esetleg végzős egyetemista és diplomamunkáját igényes formában tenné fel az internetre? Vagy csupán hobbija az írás, és az évek során született műveit akarja gyűjteményes formában viszontlátni? Akkor a Digikönyvet Önnek találták ki! A Digikönyv csupán annyiban tér el a hagyományos könyvtől, hogy interneten olvasható, így azonban a világ minden tájára eljuthatnak egy-egy alkotó írásai.

E-könyves infotár

E-könyves infotár

Ideje lépni az e-könyvek ügyében: az elmúlt időkben ugyanis olyan mértékben megnőtt az e-könyvek iránti érdeklődés, hogy a kiadói szakembereknek és a könyvtárosoknak mielőbb ki kell találniuk, miként lehet a legeredményesebben kiszolgálni az olvasói igényeket. E-könyves információtárunk elsődleges célja, hogy válogatott híreket, információkat nyújtson az e-könyvek világáról. Teljességre nem törekszünk, de a látókörünkbe kerülő fontosabb eseményekről, a nemzetközi trendekről, a szaksajtóban megjelenő cikkekről tájékoztatjuk olvasóinkat, és ezen keresztül igyekszünk segítséget nyújtani az e-könyvek könyvtári szolgáltatásának kialakításához.

Magyer Elektronikus Könyvtár

Magyer Elektronikus Könyvtár

Az elmúlt évek alatt a Mek a magyar Internet egyik legismertebb szolgáltatásává és legnagyobb szöveg-archívumává lett. Valóságos mozgalom alakult ki körülötte, hiszen bárki a legkisebb mértékben és a legegyszerűbb eszközökkel is részt vehet a könyvtár fejlesztésében és az állomány gyarapításában, felajánlhat saját műveket vagy mások számítógépre vitt írásait, feltéve, hogy ezzel nem sérti azok copyright jogait. Átvételre, archiválásra javasolhat más szervereken levő anyagokat, segíthet a dokumentumok különböző formátumra való átalakításában, vagy egyszerűen csak a Mek népszerűsítésében. Munkával vagy pénzzel egyaránt támogathatja az ország első számú virtuális könyvtárának építését.

Tuti menü