Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomdák - könyvkiadás képes leírás - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu
részletek »

Nyomdák - könyvkiadás - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvkiadas.tlap.hu » Nyomdák - könyvkiadás
Keresés
Találatok száma - 9 db
AduPrint Kiadó és Nyomda

AduPrint Kiadó és Nyomda

Az AduPrint Kft. ofszet nyomtatással, valamint teljes körű kötészettel foglalkozik. Célunk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, a gyors és rugalmas gyártás az egyszínes nyomatok készítésétől a színes kiadványok nyomtatásáig és kötészetéig. Az AduPrint Kft. azon piaci szereplők egyike, amelyek folyamatosan képesek a megújulásra. 50 éve állítunk elő nyomtatványokat, folyamatosan felhasználva az adott kor technológiáját és állandóan keresve a fejlődési lehetőségeket. Tapasztalataink azonban nem csupán a szakmai hozzáértésben és a géppark bővítésében jelennek meg. Ügyfeleink elvárásai és igényei is állandóan motiválnak minket, hiszen minden fejlesztésünk célja, hogy több lehetőséget kínálva, jobban és gyorsabban készítsük el az ügyfelek által megálmodott kiadványokat. Mára az AduPrint Kft. korszerűen felszerelt, sokoldalú nyomdai szolgáltatóvá fejlődött.

Dunakeszi Nyomda

Dunakeszi Nyomda

A Dunakeszi Nyomda munkatársai olyan szakemberekből áll, akik sokéves gyakorlati tapasztalattal, szaktudással állnak az Ön rendelkezésére. Közös célunk, a dekoráció és a nyomdai kivitelezést érintő igények kreatív módon, a lehető leghatásosabb, legjobb minőségben történő megvalósítása. Szolgáltatásaink a dekoráció és a nyomdai munkákhoz kapcsolódó tevékenységek lehető legszélesebb körű lefedését célozza meg. Szívesen segítünk már meglévő ötletek megvalósításában, de ugyanekkora lelkesedéssel találjuk ki, a leghatékonyabb reklámozási formákat ügyfeleinknek. A nyomtatáson túl, vállaljuk a nyomatok kihelyezését is. Ezeken kívül teljes autódekorációk felhelyezésével, külső és belső dekorálások kivitelezésével állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fejlődésünk folyamatos, a jövőben további fejlesztéseket tervezünk és valósítunk meg.

Dürer Nyomda

Dürer Nyomda

1991-ben a Kner Nyomda átalakítási és privatizálási folyamatában nyerte el a mai társasági formáját: a Kner Nyomda leányvállalataként, 100 százalékos Kner tulajdonú Dürer Nyomda és Kiadó Kft. A Kner Nyomda békéscsabai központjában 1993-ban lezajlott profiltisztítás eredményeként a keménytáblás könyvgyártás teljes szervezetét és technikai erőforrásait ide telepítették s ezzel az addig kisüzemnek számító nyomda a puha- és keménytáblás könyvgyártás középvállalati rangsorába emelkedett. 1997-ben a Kner Nyomda és a Petőfi Nyomda egyesítésével létrejött a Cofinec Hungary Rt., amelynek leányvállalata lett a Dürer Nyomda.

Gyomai Kner Nyomda

Gyomai Kner Nyomda

A Gyomai Kner Nyomda Zrt- ben magas műveleti igényű keménytáblás és kartonált, színes és fekete-fehér könyveket, brosúrákat, folyóiratokat és nyomtatványokat gyártunk már több mint száz éve. Megrendelőink körét a hazai könyv- és szaklapkiadók, felsőoktatási és állami intézmények, illetve magánszemélyek alkotják. E széles kör igényeit magas szakmai tudással tudjuk kielégíteni, amely alkalmas az egyedi alacsony és a nagyüzemi, több ezres példányszám nyomtatására és kötészeti feldolgozására.

Lexikon - Salgótarján

Lexikon - Salgótarján

1989-ben alakultunk családi vállalkozásként, amikor is az ofszet nyomtatás és a kötészeti tevékenység volt a fő tevékenységünk. 1991-ben jelentős változás történt a Lexikon Kft. életében, telephely és tevékenységi kör bővítésre került sor. Ennek következtében elindítottuk a rotációs flexo nyomtatást: az öntapadó címke és a pénzérme csomagoló gyártás indult el. 1996-ban újabb fejlesztés a flexo gyártás területén, melyet az igényesebb nyomatok készítése iránt megnőtt igény indokolt. 1997-ben az ofszet nyomtatási kapacitásunk nőtt. 1999-ben jelentős műszaki fejlesztés történt: az UV szárítók felszerelésével és a videós nyomatkövető rendszer alkalmazásával a nyomatok minősége javult, a beigazítási idő lerövidülésével nőtt a termékeink versenyképessége. 2000-ben és 2002. decemberében a nyomdai előkészítési folyamatokat korszerűsítettük modern gépek beüzemelésével, amelyekkel a nyomtatásminőség további javulását céloztuk meg.

Norma Nyomdász - Hódmezővásárhely

Norma Nyomdász - Hódmezővásárhely

Cégünk azzal tűnt ki a szürkeségből, hogy a megoldandó problémákat sosem teherként, hanem megoldandó kihívásként kezelte és ügyfeleink igényeit - melyek nem egyszer embert és technikát próbáló speciális igények - a rugalmasság mellett minőségi munkával igyekezett és igyekszik kielégíteni, mely rendkívül jó reklámnak bizonyult. Cégünk a szokásos reklámok útján nem, csak ügyfelek ajánlásai alapján szélesítette ügyfélkörét, mely ügyfélkör mára Magyarországon kívül az Európai Unió közel 20 országából tevődik össze és büszkén állapíthatjuk meg, hogy ügyfeleink 90%-a visszatérő partner.

Pető Nyomda - Mezőkövesd

Pető Nyomda - Mezőkövesd

Cégünket 1992. őszén alapítottuk. Mint sok más akkoriban induló nyomda, mi is egy Romayorral, egy vágógéppel és a működéshez szükséges kiegészítő gépekkel kezdtük, 40 négyzetméteres bérleményben. Meg sem kell említenünk mennyi munkával jutottunk el a mai szintre. Jelenleg 300 négyzetméteres saját ingatlanban végezzük nyomdai és reklám tevékenységeinket. Nagyteljesítményű gépeinknek köszönhetően, ma már rövid idő alatt, nagy mennyiségben is képesek vagyunk megrendelőink igényeit kielégíteni. Rövid határidővel - esetenként azonnal is - el tudunk készíteni kis példányszámú kiadványokat, digitális nyomdagépünk segítségével. Komplett szolgáltatást biztosítunk megrendelőink számára a nyomdai előkészítéstől a késztermékig. Természetesen igény esetén a házhoz szállítást is vállaljuk.

Reálszisztéma

Reálszisztéma

A Reálszisztéma Dabasi Nyomda Zrt. 1995-től tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti vállalkozásának, a Reálszisztéma Csoportnak. A csoport egyetlen mondatban megfogalmazott filozófiája: a szilárd üzleti háttér, az egyenletes növekedés és a minőség iránti elkötelezettség. A nyomdában jelentős technikai-technológiai fejlesztés indult az ezredfordulón. Ennek eredményeképpen szerepünk egyre meghatározóbbá vált a hazai könyvgyártók között. Bátran állíthatjuk, hogy mára a legjobb adottságokkal rendelkező nyomdaüzemmé váltunk a magyar piacon. A műszaki fejlesztéseken túlmenően mindez a jól felkészült munkatársi gárdának köszönhető. Fő profilunk a változatos kötészeti megoldású könyvek, brosúrák, határidőnaplók, agendák, illetve magas minőségigényű folyóiratok, éves jelentések, prospektusok és katalógusok kivitelezése. Termékeink színvonala a hazai és a nemzetközi piacokon biztos pozíciót teremt nyomdánk számára.

Tiszai Nyomda - Szolnok

Tiszai Nyomda - Szolnok

A Tisza Nyomda Kft-t a Mol Rt. alapította 1995-ben, a cég jogelődje az Nkfv Nyomda 1971-ben létesült. Fő tevékenységi körünk az általános nyomdaipari termékgyártás, kiemelten a színes brossúrák, könyvek, művészeti katalógusok, naptárak, szóróanyagok nyomtatása. B/2 és B/3-as öt, illetve négyszínnyomó gépeinkkel az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül végezzük a nyomtatást és a további feldolgozást. Rendelkezünk több egyszínnyomó géppel, illetve kötészeti alapgépekkel.

Tuti menü