Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online könyvkereskedelem képes leírás - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu
részletek »

Online könyvkereskedelem - Könyvkiadás A-tól Z-ig.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyvkiadas.tlap.hu » Online könyvkereskedelem
Keresés
Találatok száma - 5 db
Antik Vár

Antik Vár

Az Antik Vár Online Könyváruház és Antikvárium ritkaságokkal, érdekességekkel várja látogatóit! A vendégeink nem csupán az eladó könyvek között válogathatnak, hanem lehetőségük nyílik a használt, kiolvasott könyvek eladására, cseréjére is. Folyamatosan bővülő választékunkban megtalálhatók a megszokott klasszikus regényektől a szakkönyveken keresztül a szórakoztató irodalomig minden, amit a könyvek szerelmesei kereshetnek. Jöjjön hozzánk, és egy-egy elolvasott könyvet bátran jellemezzen saját szavaival!

Antikvárium

Antikvárium

Áruházunk szegedi székhelyű internetes antikvárium, amely mára több mint 400 000 könyvet kínál eladásra. Árukészletünk naponta akár több száz kötettel állandóan bővül. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal, a könyvek tartalomjegyzékével, valamint többnyire a fülszövegükkel is. Minden könyvnél jelezzük, ha melléklettel együtt kapható, jelzés nélkül a könyvet melléklet nélkül árusítjuk!. Honlapunk egy időben minden könyvből csak egy példányt kínál fel, több példány egyesével helyezhető kosárba.

Géniusz

Géniusz

A Géniusz Könyváruház Észak-Magyarország legnagyobb és legkiválóbb készlettel rendelkező könyváruháza. Borsod-Abaúj-Zemplén megye legtöbb iskoláját mi látjuk el könyvekkel, talán nincs is olyan család a megyében, amely valamilyen módon ne vásárolt volna nálunk. Látogasson minket rendszeresen üzleteinkben és weboldalunkon! Hasznos információkat tudhat meg, facebook oldalunkon is értesülhet akcióinkról.

Könyvbönge - Online antikvárium és könyvpiac

Könyvbönge - Online antikvárium és könyvpiac

A konyvbonge.hu online antikvárium a Te könyvpiacod! Ha könyvet adnál el vagy vásárolnál, megtaláltad a tökéletes helyet. Adj el! Tölts fel eladó könyveidet, így kereshetsz pénzt a következő olvasnivalódra. Licitálj! Rengeteg új és használt, antikvár könyv árverése közül választhatsz a Könyvbönge - Online könyvpiacon! A leggyorsabban fejlődő magyar online antikvárium és könyv-piactér - a Te könyv aukciós piacod! Ingyenes termékfeltöltés, ingyenes értékesítés, jutalékok nélkül, egyszerűen!

Libri

Libri

1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és a folyamatos bővítésével a Libri 400 fő foglalkoztatásával, 34 üzletével, a Libri.hu internetes áruházával, közel nyolcmilliárd forint éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált.

Tuti menü